Kontakt mig og bliv klogere

Inden du træffer beslutning om, hvordan du kan og vil løse udfordringer i din virksomhed, skal du have det rette beslutningsgrundlag. Der er behov for en dialog, så kontakt mig og aftal et helt uforpligtende inspirationsmøde, hvor vi sammen kan drøfte mulighederne. Din højeste risiko er, at få et par gode gratis ideer.

Bestil foredrag og bøger
Har du allerede en dato i tankerne for et foredrag eller workshop, send en mail med din forespørgsel, data, så vender jeg hurtigt tilbage. Bogen ”Passionsledelse – fra Beethoven til forretningssucces” kan du indkøbe i signeret udgave, ved at bestille pr. mail; ab@baek.dk.


Telefon: 2047 6844
Mail: ab@baek.dk
Adresse: Nygade 12 5500 Middelfart

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Y01VDYAX63.jpg

Bestyrelsesarbejde

 

Bestyrelsesarbejde med passion for virksomheden

Professionelt bestyrelsesarbejde er en krævende og spændende ledelsesopgave. Både i samarbejdet med andre dygtige folk i bestyrelsen og når rollen er at lede bestyrelsens arbejde. Det kræver passion for virksomheden.

Siden år 2000 har jeg haft glæden ved at bidrage til udviklingen af en række virksomheder, som bestyrelsesmedlem og som bestyrelsesformand. I øjeblikket er jeg bestyrelsesformand i tre virksomheder.