Kontakt mig og bliv klogere

Inden du træffer beslutning om, hvordan du kan og vil løse udfordringer i din virksomhed, skal du have det rette beslutningsgrundlag. Der er behov for en dialog, så kontakt mig og aftal et helt uforpligtende inspirationsmøde, hvor vi sammen kan drøfte mulighederne. Din højeste risiko er, at få et par gode gratis ideer.

Bestil foredrag og bøger
Har du allerede en dato i tankerne for et foredrag eller workshop, send en mail med din forespørgsel, data, så vender jeg hurtigt tilbage. Bogen ”Passionsledelse – fra Beethoven til forretningssucces” kan du indkøbe i signeret udgave, ved at bestille pr. mail; ab@baek.dk.


Telefon: 2047 6844
Mail: ab@baek.dk
Adresse: Nygade 12 5500 Middelfart

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

Rådgivning.jpg

Rådgivning

 

Rådgivning der bygger på viden og erfaring

Rådgivning kommer fra mennesker. Den bedste rådgivning fra mennesker, der har den rette viden, selv har prøvet tingene i praksis og som fortsat har fingrene nede i materien.

Forretningsmand som konsulent
Min rådgivning er alene koncentreret der, hvor jeg har spidskompetencer, der er afprøvet med succes i praksis. Erhvervet som fastansat funktionschef og direktør, gennem en række interim poster og ved de opgaver jeg stadig har, hvor jeg er helt tæt på udførelsen og har ansvaret for, at det sker.