Kontakt mig og bliv klogere

Inden du træffer beslutning om, hvordan du kan og vil løse udfordringer i din virksomhed, skal du have det rette beslutningsgrundlag. Der er behov for en dialog, så kontakt mig og aftal et helt uforpligtende inspirationsmøde, hvor vi sammen kan drøfte mulighederne. Din højeste risiko er, at få et par gode gratis ideer.

Bestil foredrag og bøger
Har du allerede en dato i tankerne for et foredrag eller workshop, send en mail med din forespørgsel, data, så vender jeg hurtigt tilbage. Bogen ”Passionsledelse – fra Beethoven til forretningssucces” kan du indkøbe i signeret udgave, ved at bestille pr. mail; ab@baek.dk.


Telefon: 2047 6844
Mail: ab@baek.dk
Adresse: Nygade 12 5500 Middelfart

         

123 Street Avenue, City Town, 99999

(123) 555-6789

email@address.com

 

You can set your address, phone number, email and site description in the settings tab.
Link to read me page with more information.

boeger.png

Forfatterskab

 

Budskaber i bogform

Når man brænder for en sag og et budskab, brænder man nogle gange så meget, at det man har på hjertet bare må ud. Det er der kommet nogle bøger ud af, indtil videre disse tre …

 

Passionsledelse

Passionsledelse handler om at lade medarbejderne udføre det, de reelt er absolut bedst til. Det de kan og brænder for, og derfor kan skabe de bedste resultater ved.

Se mere på; www.passionsledelse.dk

 

Sælg efter bogen

Er medforfatter til ”Sælg efter bogen”, der er tænkt som et effektivt salgstræningsværktøj, målrettet opsøgende sælgere.

Bogen beskriver faserne i salget og giver anvisninger til, hvordan sælgeren afdækker kundens behov, argumenterer overbevisende og får ordren.

 

Sælg i butikken

Med ”Sælg i butikken” har jeg medvirket til en inspirationskilde, for butikssælgere i detailhandlen.

I bogen stilles der på en humoristisk måde skarpt på kundebetjening, salgsteknik og de mange muligheder for mersalg.